Aviz filmare / foto aeriană

AVIZ FILMARE /FOTOGRAFIERE AERIANĂ

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 912/2010 avizul pentru efectuarea zborurilor pentru activităţi de determinări topogeodezice la o scară mai mare de 1:20.000, fotografiere aeriană sau filmări aeriene, executate cu aeronave civile este eliberat de Ministerul Apărării Naționale (MApN) prin Secţia survol, relaţii şi reglementări aeronautice.

Algoritmul pentru obținerea unui aviz de filmare/fotografiere aeriană poate fi accesat aici.

Avizul de filmare/fotografiere aeriană se eliberează în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii cererii-tip (formular pentru aviz filmare/foto) de către Secţia survol, relaţii şi reglementări aeronautice/MApN la adresa de e-mail:    aerofoto@mapn.ro sau prin fax: 021/4102695.

Secţia survol, relaţii şi reglementări aeronautice/MApN va accepta pentru prelucrare doar cererile-tip care au completate toate campurile specifice și care au atașate informațiile, documentele, hărțile și avizele prevăzute de actele normative în vigoare.

Pentru informare vă prezentam un extras cu principalele prevederi legislative din H.G. nr. 912/2010, precum și link-ul de acces pe pagina de specialitate a Autorității Aeronautice Civile Romane.

 

Date de contact pentru Sectia survol, relatii si reglementari aeronautice:

e-mail: aerofoto@mapn.ro

telefon: 021 4106390

fax +4 021 4102695