Galerie foto SG19


Joi 20 iunie, in cadrul proiectului STATIC DISPLAY, Forțele Terestre ale Statelor Unite ale Americii ( USAREUR), Brigada 10 Geniu ,,Dunarea de Jos" ,Brigada Multinaționala SE și Centrul 39 Scafandri au executat un exercițiu întrunit constând în cercetarea unui curs de apă, respingerea inamicului forțarea unui curs de apă,amenajarea unui punct de trecere cu bac fluvial, portița de pontoane  si un pod de pontoane Pr 71 și trecere trupelor și a tehnici militare pe malul opus .

Foto PANAIT ENE
Vezi galeria foto

Forțele pentru Operații Speciale în acțiune!
Explozii, eliberare de ostatici - acțiuni în forță la Sângeorgiu de Mureș.
Forțele pentru operații speciale au executat în cadrul exercițiului Junction Strike 19 o misiune de salvare a unor ostatici, în cadrul unui scenariu ce a vizat acțiunea directă asupra unei case și a unui autobuz, în urma eșuării negocierilor privind eliberarea acestora.
Forțelor pentru Operații Speciale împtreună cu militari din Detașamentul special de protecție și intervenție al MApN (DSPI), au acționat pe autovehicule și elicoptere ale Forțele Aeriene Române pentru neutralizarea amenințării și salvarea ostaticilor.
Click aici pentru fotografii

Aflați în Poligonul Cincu, militarii Batalionului 83 LAROM au executat, în cadrul exercițiului multinational Saber Guardian 2019, trageri reale de luptă pe timp de noapte cu sistemul de artilerie LAROM.

Raionul Bordușani nu mai reprezintă o noutate pentru militarii Brigăzii Multinaționale Sud-Est, dar cu toate acestea cuvântul rutină nu apare în vocabular, complexitatea antrenamentului crescând de la o zi la alta, cu noi provocări menite să le testeze limitele.
În cea de-a cincea zi a exercițiului SCORPIONS FURY 19, antrenamentul merge mai departe prin desfășurarea instrucției, având în prim-plan batalioanele de infanterie care și-au continuat pregătirea pe bărcile de asalt.

Click aici pentru a accesa galeria foto 

Borduşani training area is no longer a novelty for the Multinational Brigade South-East soldiers, however routine is not a word in their vocabulary, the complexity of the training increasing day by day, with new challenges meant to test their limits.
On the fifth day of exercise SCORPIONS FURY 19, the training goes on, with the infantry battlions in forefront that continue their preparation on assault boats.

Click here to access photos