Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 36
Data: 04-04-2016


Ceremonie de trecere în rezervă a unor cadre militare din Statul Major General


Luni, 4 aprilie, în prezența generalului Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a unor cadre militare din Statul Major General.

În cadrul activității, organizate la sediul instituției, generalul Ciucă le-a mulțumit militarilor pentru modul în care și-au îndeplinit îndatoririle cât timp au servit Patria sub drapel și le-a înmânat distincții militare.

„Este un moment emoționant, vă cunosc pe majoritatea dintre dumneavoastră, pe unii chiar foarte bine, drumurile noastre intersectându-se în diferite momente ale carierei, la diferite eșaloane sau cu prilejul participării la diferite activități în țară sau în străinătate. Vă mulțumesc pentru dăruirea și profesionalismul cu care ați servit Patria sub Drapel, de-a lungul întregii dumneavoastră cariere militare. Urmează o nouă perioadă, o altă etapă în care intrați cu o experiență și o pregătire deosebită. Am convingerea că veți rămâne în continuare alături de instituția militară și veți sprijini demersurile noastre și din postura de militar rezervist. Transmit mulțumirile mele și familiilor dumneavoastră pentru faptul că au fost alături și v-au sprijinit în toate momentele carierei, atât cele frumoase, cât și cele dificile”, le-a transmis generalul Ciucă.

La finalul activității, șeful SMG le-a urat sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi.

Activitatea s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” ca un semn de apreciere pentru camarazii trecuți în rezervă.


Statul Major General