Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 118
Data: 05-11-2019


Conferința științifică internațională „Securitatea și apărarea între istorie, teorie și politici publice”


În contextul aniversării a 160 de ani de la înființarea Statului Major al Apărării și a 155 de ani de la înființarea revistei „Gândirea Militară Românească”, Statul Major al Apărării organizează, în zilele de 6 și 7 noiembrie, începând cu ora 13.00, la Cercul Militar Național, Conferința științifică internațională cu tema „Securitatea și apărarea între istorie, teorie și politici publice”.

 La dezbateri vor participa lideri militari din conducerea SMAp, specialiști din cadrul instituțiilor aparținând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, precum și experți naționali și internaționali în domeniul studiilor de securitate.

 Pe parcursul celor două zile, participanții vor aborda subiecte privind problematica securității și apărării naționale, în contextul celor mai recente evoluții ale mediului de securitate, teorie și artă militară, managementul resurselor pentru apărare și istorie militară.

 Mai multe detalii despre conferință sunt accesibile pe pagina de web a evenimentului, la următoarea adresă: https://gmr.mapn.ro/pages/view/112.

 Jurnaliștii interesați să participe la conferință sunt așteptați la sediul Cercului Național Militar, miercuri, 6 noiembrie, în intervalul orar 12.15 – 12.45.Persoană de contact: Iulia Singher 0771.448.379.
Biroul presă şi operaţii mass-media/SMAp