Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 40
Data: 14-04-2016


Șeful SMG a participat la ceremonia de trecere în rezervă a generalului Irina


Generalul Nicolae Ciucă, Şeful Statului Major General a participat miercuri, 13 aprilie, la ceremonia, de trecere în rezervă a generalului de brigadă Oliviu Irina, locțiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

În cadrul activității, organizate la comandamentul diviziei, generalul Ciucă i-a mulțumit generalului Irina pentru modul cum şi-a îndeplinit îndatoririle cât a servit Patria sub drapel şi i-a înmânat sabia cu înscrisuri gravate, model „Ştefan cel Mare”, în semn de recunoștință pentru întreaga carieră militară.
Vădit emoţionat, generalul Oliviu Irina s-a adresat camarazilor: „azi, mă despart de Armata Română, cu emoţii fireşti, dar plec cu sentimentul că mi-am îndeplinit obligaţiile de militar, mândru de tot ce am realizat şi vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea tuturor sarcinilor şi obiectivelor pe care mi le-am propus. Vreau să vă spun că m-am simţit extraordinar de bine alături de  dumneavoastră. Am simţit aprecierile dumneavoastră vis-a-vis de autoritatea profesională a subsemnatului, dar şi de experienţa pe care am dobândit-o de-a lungul timpului ca militar !”


Statul Major General