Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 38
Data: 24-04-2023


Exercițiu de mobilizare MOBEX TM – CS 23


În perioada 24 – 28 aprilie, pe raza județelor Timiș și Caraș-Severin, se desfășoară în vederea verificării stadiului pregătirii populației, economiei și a teritoriului pentru apărare, exercițiul de mobilizare MOBEX TM-CS 23.

MOBEX TM-CS 23 face parte din seria de exerciții din domeniul mobilizării, planificate din timp și organizate periodic pe teritoriul national, în baza Planului verificării stadiului pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare prin exerciții de mobilizare, aprobat în Consiliul Suprem de Apărare a Țării în anul 2021.În atenția jurnaliștilor:

Miercuri, 26 aprilie, se va desfășura o secvență de antrenament cu militarii rezerviști, în poligonul de tragere Chișoda.

Reprezentanții mass-media interesați să participe la activitate sunt rugați să transmită până marți, 25 aprilie, ora 12.00, datele pentru acreditare (nume, instituția media pe care o reprezintă, serie și număr CI, număr legitimație de presă) la adresa de email: relatii.publice01218@forter.ro

Jurnaliștii acreditați vor fi așteptați miercuri, 26 aprilie, între orele 11.00 și 11.30, la intrarea în poligonul de tragere Chișoda. Accesul se va face în baza actului de identitate și a legitimației de presă.

Pentru transmisii în direct, reprezentanții mass-media sunt rugați să folosească mijloace portabile, nefiind posibil accesul cu DSNG.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare: plt.maj. Rolland CHEATĂ, tel.0763718545 


Secția informare și relații publice/SMAp