Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 73
Data: 07-12-2017


Lansarea campaniei #WeAreNATO în România


Evenimentul de lansare a campaniei de informare publică #WeAreNATO în România va avea loc vineri, 8 decembrie, începând cu ora 11.30, în Sala Constantin Stoicescu din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Externe şi Ministerului Educaţiei Naţionale.


Jurnaliştii interesaţi să participe la activitate vor fi aşteptaţi vineri, 8 decembrie, între orele 10.45 şi 11.15, în foaierul Sălii Constantin Stoicescu din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46).
Persoană de contact: maior Constantin Bălan, tel.0732634341.


* * *


#WeAreNATO se organizează în mai multe ţări aliate şi îşi propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianţei de a proteja populaţia şi teritoriul aliat şi se va concentra, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informaţii despre NATO prin manifestări dedicate acestora, sprijinite şi de o componentă adaptată mediului virtual.


Astfel, vor fi organizate întâlniri ale elevilor şi studenţilor cu militari aliaţi aflaţi în misiune în România pentru explicarea semnificaţiei NATO şi a modului în care aliaţii acţionează împreună în cadrul operaţiilor şi exerciţiilor conduse de Alianţa Nord-Atlantică.


În România, campania este organizată de Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, cu sprijinul Diviziei de Diplomaţie Publică a NATO.


Statul Major al Apărării