Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 62
Data: 24-10-2017


Programul șefului Statului Major al Apărării în data de 25 octombrie


Generalul Nicolae Ciucă va participa miercuri, 25 octombrie, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Păuliș, Carei și București.
Astfel, începând cu ora 8.30, șeful Statului Major al Apărării va fi prezent la ceremonia militară de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din Păuliș, județul Arad iar de la ora 11.30, la manifestările de la Ansamblul Monumental „Glorie Ostașului Român” din Carei, județul Satu Mare.
În București, generalul Ciucă va participa, începând cu ora 15.00, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol, la o ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane de flori, ceremonia de schimbare a gărzii la Mormânt și la depunerea jurământului militar de către studenți și cursanți din instituții militare de învățământ.
De asemenea, începând cu ora 17.00, va participa la videoconferinţa cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii, ce va avea loc la sediul instituției militare, iar de la ora 21.45, va asista la un concert al Muzicii Reprezentative a M.Ap.N. desfășurat la Berăria H din Parcul Herăstrău.


Statul Major al Apărării