Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 123
Data: 20-12-2022


„Sărbători de iarnă ” la Statul Major al Apărării


Personalul Statului Major Apărării și invitați din rândul familiilor acestuia au participat la spectacolul „Sărbători de iarnă”, desfășurat luni, 19 decembrie, în aula „Alexandru Ioan Cuza” a sediului MApN. La eveniment a fost prezent locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Gheorghiță Vlad. 

Momentele artistice au au fost susținute de Grupul de colindători ai Colegiului Militar Național „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, Clubul copiilor din Sectorul 5, Grupul de colindători ai Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” și Grupul de colindători „Artizanii” al Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” din București.

La finalul fiecărei reprezentanții, cetele de colindători au primit de la gazde, potrivit datinei, daruri și cuvinte de laudă și voie bună. „Permiteți-mi ca, în numele colegilor din Statul Major al Apărării, să le adresez mulțumiri colindătorilor, să-i invit să ne fie alături și la anul, iar celor care care sunt elevi și studenți să le doresc rezultate bune și la învățătură! Crăciun fericit! La mulți ani!”, le-a transmis generalul-locotenent Gheorghiță Vlad, la finalul spectacolului.


Secția informare și relații publice/SMAp