Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 36
Data: 20-04-2022


Videoconferință cu militarii din teatrele de operații și misiuni externe


Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, au discutat miercuri, 20 aprilie, în cadrul unei videoconferinţe desfășurate la sediul M.Ap.N., cu echipele de comandă ale structurilor dislocate în Kosovo, Bosnia și Herţegovina și Polonia.

Militarii români au prezentat analiza situației de securitate din zonele de responsabilitate, stadiul de îndeplinire a misiunilor și au raportat că starea de sănătate și nivelul moralului personalului sunt foarte bune.

Ministrul Dîncu a adresat mulțumiri militarilor români care se află acum, în preajma  Sărbătorilor Pascale, în misiuni în afara României. „Apreciez foate mult activitatea pe care o desfășurați departe de casă și vreau să vă asigur de tot sprijinul instituției. Suntem alături de dumneavoastră și avem încredere că veți rămâne concentrați și vă veți îndeplini în continuare misiunile la standardele impuse. Vă mulțumesc pentru modul în care vă faceți datoria și, totodată, adresez mulțumiri familiilor dumneavoastră, care vă sunt susținători esențiali”, a spus ministrul apărării naționale.

Șeful Statului Major al Apărării le-a transmis militarilor că apreciază modul în care își îndeplinesc sarcinile și felul în care reprezintă Armata României în fața partenerilor și aliaților. „Misiunile dumneavoastră sunt foarte importante și vă mulțumesc pentru contribuția pe care o aduceți instituției apărării. Am convingerea că vă veți menține moralul ridicat și veți rămâne vigilenți. Vă doresc sărbători luminate și vă așteptăm sănătoși acasă!”, le-a transmis generalul Daniel Petrescu.

 


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale