Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 56
Data: 08-08-2018


Vizită de lucru în garnizoana Craiova


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, vor efectua miercuri, 8 august, o vizită de lucru în garnizoana Craiova.

În cursul dimineții, cei doi oficiali vor avea o întâlnire cu echipa de conducere și cu personalul Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud Est și se vor deplasa la sediul Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu”, unde vor discuta, cu echipele de conducere ale celor cinci colegii naționale militare, propunerile pentru îmbunătățirea calității învățământului militar preuniversitar.

Programul va continua cu vizite de informare la unitățile militare din zona Făcăi și la Spitalul Clinic de Urgență Militar Dr. „Ștefan Odobleja”.

Ministrul apărării naționale va susține, cu ocazia vizitei în Craiova, o declarație de presă la sediul Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud Est.

Jurnaliștii interesați să participe la oportunitățile media disponibile la sediul Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud Est sunt rugați să transmită datele de identificare (nume, prenume, instituția media, legitimație presă, nr. car de reportaj) la adresa de email relatii.publice01083@forter.ro , până marți, 7 august, ora 20.00. Accesul reprezentanților mass-media se va face până la ora 8.45 la sediul marii unități, din strada Amaradia nr. 48, Craiova.

Persoană de contact: căpitan Mihai Stăncioiu, telefon 0764.394.196.


Biroul presă şi operaţii mass-media/SMAp