Statul Major al Apărării
Secția Informare şi Relaţii Publice
E-mail: relatiipublice.smap@mapn.ro
Contact: 031-426.07.27

COMUNICAT NR. 60
Data: 24-10-2017


Vizită de lucru la SMFN


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut luni, 23 octombrie, la sediul Statului Major al Forțelor Navale, o întâlnire cu echipa de comandă a categoriei de forțe.
Șeful SMFN, viceamiralul Alexandru Mîrșu, le-a prezentat ministrului Mihai Fifor și șefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, o informare cu principalele activități și starea diferitelor domenii de acțiune.
Concluziile principalelor proiecte desfășurate anul acesta, misiunile aflate în derulare și cele în pregătire, stadiul de execuţie al bugetului pe anul 2017 şi proiecţia bugetară pentru perioada 2018-2026, programele de investiţii derulate de Forţele Navale, precum şi aspectele legate de managementul de personal au fost temele principale aflate pe agenda discuţiilor.
Mihai Fifor a apreciat informațiile primite și a prezentat amiralilor și ofițerilor din comanda Statului Major al Forțelor Navale principalele preocupări ale conducerii ministerului, cu accent pe asigurarea bugetară și programele esențiale de înzestrare.
Discuţiile vor continua săptămâna aceasta, la Statul Major al Forţelor Aeriene şi la cel al Forţelor Terestre.


Statul Major al Apărării